NEŽAN DODIR ZA NAJLEPŠI SAN!

SPAVANJE U BRAKU ILI VEZI

SPAVANJE U BRAKU ILI VEZI

Za mnoge tradicionalne parove, noć je predviđena za deljenje postelje.

Moderna vremena donela su promene da se prednost daje ličnoj udobnosti, te je sve je veći broj parova koji spavaju odvojeno.

Sa jednog stanovišta odvojeno spavanje može dovesti do ubijanja intimnosti i udaljivanja partnera, dok posmatrano iz drugog ugla odvojeno spavanje može doprineti unapređenju poštovanja partnerovih potreba.

RAZLIKE U OBRASCU SPAVANJA

Svaka osoba ima različite rutine i obrasce spavanja, počev od vremena odlaska na spavanje i drugih navika.  Hrkanje, toplota tela, nemirne noge, nesanica i potreba za ličnim prostorom samo su neki od razloga zbog kojih se parovi odlučuju da spavaju odvojeno, bilo u odvojenim krevetima u istoj prostoriji ili čak u odvojenim prostorijama.

Za neke parove dobar san je presudan za funkcionisanje, pa je odvojeno spavanje više prihvatljivo nego da vreme za spavanje predstavlja potencijalnu zonu konflikta.

INTIMA

Mnogi parovi smatraju da je odvojeno spavanje „ubica“ intime.

Moderno doba unelo je promene u svakodnevne aktivnosti, tako da odvojena postelja ništa manje nije štetna od TV uređaja u spavaćoj sobi ili upotrebe kompjutera/mobilnog telefona u krevetu.

UNAPREDITE SVOJ PARTNERSKI ODNOS

Ljubav i poštovanje su jedini preduslovi za uspešnu vezu ili brak!

Suština partnerskog odnosa neće biti oslikana ni u zajedničkoj niti u razdvojenim posteljama. Pokažite razumevanje za potrebe svoga partnera i nađite zajedničko rešenje za mirne noći, dok udobnost za dobar san garantuje kvalitet dušeka.

Probudite se odmorni i poklonite partneru osmeh za početak dana!

 

       

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *