O NAMA

Dobro došli u Vilatex on-line prodavnicu

BEBA

Budite se sa osmehom –  Vilatex doo vam nudi dušeke i naddušeke domaće prozvodnje!

DOBAR SAN je baza imunološkog sistema. Dovoljan broj sati adekvatnog sna omogućava balans urođenog i adaptivnog imuniteta!

Naši dušeci i naddušeci imaju najbolji odnos cene i kvaliteta, a isporuka do vrata vašeg doma, u roku do 7 dana uštedeće vaše vreme! JOŠ UŠTEDE – dostava je besplatna!

U postupku proizvodnje koristimo materijale koji su u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta i poseduju svetski priznat sertifikat OEKO TEX STANDARD, odnosno potvrdu da materijali ne sadrže toksične supstance.

Ne izbegavajte odlazak na spavanje i sanjajte samo najlepše snove!

Privredno društvo Vilatex d.o.o. posluje od marta 2017. godine sa sedištem u Beogradu. Paleta naših proizvoda bazirana je pre svega na dušeke i naddušeke, kao i kućni tekstil.

U skladu sa promenama u navikama potrošača, 2022. godine, pokrećemo on-line prodaju, kako bi omogućili plasman naših proizvoda ka većem broju kupaca. Naše proizvode, pre svega odlikuju kvalitetni materijali i odličan odnos cene i kvaliteta, u cilju obezbeđivanja udobnijeg i mirnog sna našim kupcima.

baka-2

ZA NAJSTARIJE POTROŠAČE

Mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane na penzije!

Plaćanje na 3 do 6 rata, u zavisnosti od iznosa porudžbine (za svaku kupovinu preko 20.000,00 din moguće je plaćanje na 6 rata).

 

UGOVOR

Posedujemo zaključen ugovor sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Za kupovinu na rate potrebno je da se popunjena Izjava (obrazac možete preuzeti na sledećem linku: IZJAVA) i kopija poslednjeg čeka od penzije (uz obavezno navođenje kontakt telefona) dostave na adresu sedišta Prodavca:  Bulevar Vojvode Mišića broj 37, 11000 Beograd.

FOTOGRAFIJE ZADOVOLJNIH KUPACA

Vilatex uvek nađe rešenje za vaše zahteve! Pogledajte neke od vanstandardnih rešenja